عکاسی صنعتی، حوزه وسیعی است که چندین شاخه از عکاسی و تخصص در زیر آن قرار میگیرند. عکاسی صنعتی به شاخههایی از عکاسی با اهداف تجاری اشاره دارد تا یک کالا یا برند یا حتی یک فرد تبلیغ یا یک کالا یا خدمات به فروش رسانده شوند. هر کسبوکاری که داشته باشید، داشتن عکسهای با کیفیتی از محصول یا خدمات که بتواند توجه مشتری را به خود جلب کند و همچنین قادر باشد تاثیرِ ماندگاری بر ذهن او بگذارد، برای موفقیتتان بسیار حیاتی است. شما نیاز دارید در فضای حقیقی و مجازی، خود را به مخاطب معرفی کنید و جلوهای بصری در ذهن او بسازید.
عبارتی هر نوع عکاسی که عکسبرداری با هدف فروش صورت گیرد در زیر شاخه عکاسی صنعتی قرار میگیرد. عکاسی صنعتی عکسبرداری از محصولات، خدمات و حتی افراد مشهور را در بر میگیرد تا در کمپینهای تبلیغاتی مانند مجلات، روزنامهها، کاتالوگهای تبلیغاتی و موارد متعدد دیگر از این تصاویر برای تبلیغ مشتریان یا محصولات و خدمات آنها استفاده شود.
تصاویر زیبا و با کیفیتی که بر روی بیلبوردهای تبلیغاتی، کاتالوگهای محصولات، وبسایتهای تجاری، موارد تبلیغاتی و غیره مشاهده میکنید زیرشاخه عکاسی صنعتی محسوب میشوند. این شاخه از عکاسی به طور کلی به منظور بالا بردن سطح فروش و ایجاد آگاهی از برند در مشتری برای تبلیغ یک کالا یا خدمات استفاده میشود.
واضح است که فعالیت و کار شما با ارائه تصاویر دارای رزولوشن پایین خدشهدار شده و در نظر مشتری، شرکتی غیرحرفهای و مبتدی محسوب خواهید شد! علاوه بر این، استفاده بیش از اندازه از فُرم عکاسیهای متداول تبلیغاتی، شما را بدون خلاقیت جلوه خواهد داد و نمیتواند برایتان سودی به همراه داشته باشد.
اینجاست که عکاسی صنعتی به کارتان میآيد و باعث میشود کسبوکار شما منحصربفرد و متمایز از رقبایتان دیده شود. معنی عکاسی صنعتی را میتوان در بهینهسازی تصویر خلاصه کرد، به طوری که توجه مشتری و بیننده به سوژهای که از آن عکاسی کردهاید جلب شود.
industrial photography ذات یک محصول یا خدمات را گرفته و آن را از طریق تصاویر به نمایش میگذارند. این تصاویر به طور آشکاری تمام چیزی که یک برند یا خدمات با آن معنا پیدا میکند را نشان میدهند.
هدف اولیه و مهم عکاسی صنعتی، وفاداری به وقایع و به نمایش گذاشتن جلوههای واقعی یک محصول است. به شکلی که توسط نورپردازی و طراحی صحنه در تبلیغ یک کالا غلو نشود. یک عکاس حرفهای در حوزه صنعتی عکس محصول را به نحوی میگیرد تا خصوصیات و ویژگیهای ممتاز آن را به تصویر بکشد.
در این شاخه از عکاسی، کلیه قدمهای لازم به شکل دقیق و از روی برنامهریزی برداشته میشود و عکاس سعی میکند تا با استفاده از علم و دانش خود همه چیز را تحت کنترل گرفته و نتایج کاملا دقیقی ثبت کند. چون هدف به نمایش گذاشتن کالا به نحوی است که تصویر بازتابی از واقعیت محصول به شمار رود. البته این گفته به معنای بیروح بودن تصاویر نیست بلکه خواسته و نیاز کارفرما است که به چه نحو محصول خود را به تصویر بکشد.